(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Sponsordiner brengt 10.000 euro op voor Muziekids Studio Almere

Algemeen

Kiwanis Club Almere organiseerde dinsdag een sponsordiner met Amerikaanse veiling voor de Muziekids Studio Almere. Vijftig mensen kwamen naar Brasserie Julia voor dit goede doel. Met het sponsordiner, bereid door de brigade van chef kok John van Beem, werd het gigantische bedrag van 10.000 euro opgehaald.

Alle gasten betaalden voor hun eten en drinken en tussen de gerechten door werden er zeven bijzondere items geveild, waaronder de exclusieve Floriadeschoenen van Adri Bax die 485 euro opbrachten. Twee enveloppen met ieder 14 waardebonnen, geschonken diverse ondernemers uit Almere, waren goed voor bijna 700 euro.

Een BHV curcus voor 10 personen, geschonken door Almeva en Hotan, bracht 1100 euro op. Het door Mike Graman Art geschonken schilderij verwisselde voor meer dan 1000 euro van eigenaar. Als verrassing was er tot slot een door Armin van Buuren gesigneerde ukelele, die 2000 euro opleverde. 

Nadat de organisatie het eindbedrag (bijna 9000 euro) had medegedeeld, boden twee ondernemers uit Almere Haven spontaan aan het eindbedrag af te ronden op de genoemde 10.000 euro. Al met al een geslaagde avond voor de Muziekids Studio Almere, die geen subsidie ontvangt en afhankelijk is van giften en donaties. 

Steun blijft nodig

De Muziekids Studio wil het liefst vijf hele dagen open voor de patiëntjes van De Kinderkliniek, maar daar is vooralsnog niet genoeg geld voor. Een dagdeel kost per jaar ongeveer 5000 euro en met de huidige sponsorinkomsten zijn vijf dagdelen dit jaar gezekerd, maar die andere vijf dagdelen blijft de studio dus gesloten. Financiële steun blijft dan ook hard nodig, het liefst structureel.

Kijk op de website van https://muziekids.nl/ en kijk wat u kunt doen, of neem contact op met rens@rensvangrinsven.nl om samen te kijken naar de mogelijkheden.