Feestelijke opening nieuwe locatie Kendr
Feestelijke opening nieuwe locatie Kendr Calina inc.

Feestelijke opening nieuwe locatie Kendr

Algemeen

Accountantsorganisatie Kendr heeft een nieuwe vestiging aan de IJsselmeerweg in Naarden. Nadat de organisatie in december intrek genomen heeft in het nieuwe pand, werd de locatie op 24 maart officieel geopend. Klanten en diverse andere relaties waren in grote getale aanwezig om dit feestelijke moment met Mark Keijzer en Yvette de Bake te vieren.

Tijdens de feestelijke opening, waar de muziek verzorgd werd door een DJ, genoten de aanwezigen van hapjes en drankjes op het dakterras van de organisatie met uitzicht over het Gooimeer. “We zitten nu in Naarden, maar het voelt echt als Almere. Met tien minuten ben je in Almere, en je kijkt natuurlijk uit over de stad. Het is prachtig, in de zomer kunnen we hier echt gaan genieten.”

Strategie versus uitzicht

“Al toen ik net bij Kendr begon wist ik dat ik een vestiging in Almere wilde openen. Daar ligt ons groeipotentieel. Tegelijkertijd is ons personeel de belangrijkste facilitator van ons succes, dus een goede bereikbaarheid voor onze medewerkers is heel belangrijk. We wilden ons team graag behouden, dus we hebben gekeken naar opties aan de rand van Almere. Opties die voor al onze medewerkers goed te bereizen zijn,” aldus De Bake. Na verschillende locaties bekeken te hebben, was het gevoel er nog niet helemaal. “Totdat we op deze locatie stuitten. Ik ben gaan kijken en vond het gelijk prachtig. Ik wist gelijk, dit is het! Niet alleen is het een mooi pand met een prachtig uitzicht, ook strategisch gezien is het een fantastische keuze.” Langs de snelweg, precies op het snijvlak van Amsterdam, Utrecht en Almere sluit, de locatie goed aan bij de toekomstvisie van Kendr.

Toekomst

De komende tijd zal De Bake zich bezighouden met uitbreiding van het team. “Uitbreiding is nodig om te kunnen blijven groeien. We willen graag meer marktaandeel in Almere verkrijgen, onze klantenkring daar uitbreiden. Maar daarvoor hebben wij ook nieuwe medewerkers nodig. Inmiddels hebben we al twee nieuwe medewerkers aangenomen, en we zijn nog bezig met verdere sollicitatieprocedures.”

Mark Keijzer en Yvette de Bake op het dakterras van de nieuwe locatie van Kendr
Het team van Kendr
Mark Keijzer geeft een speech tijdens de feestelijke opening