Het Ondernemersplein in het stadhuis.
Het Ondernemersplein in het stadhuis.

Welkomstbijeenkomst voor nieuwe ondernemers in Almere

Algemeen

De gemeente Almere organiseert op donderdag 16 februari van 17.00 tot 19.00 uur weer een welkomstbijeenkomst voor nieuw gevestigde ondernemers in Almere.

Ondernemers dragen met hun bedrijf – groot of klein - bij aan de lokale economie en zorgen onder andere voor werkgelegenheid en innovatie in een stad. Een dynamisch en inspirerend ondernemersklimaat is van groot belang. Hier spelen goede gemeentelijke dienstverlening en netwerken een belangrijke rol. In een stad waar ondernemers de weg kennen, waar ze weten wat er speelt qua economische ontwikkeling en elkaar leren kennen, ontstaan kansen voor groei, krachtenbundeling, nieuwe kennis en samenwerkingsverbanden. Omdeze reden is de Welkomstbijeenkomst in het leven geroepen.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt ingegaan op de vragen en behoeften van ondernemers en wordt meer verteld over de dienstverlening aan ondernemers in Almere. Na de Welkomstbijeenkomst vinden ondernemers sneller de weg naar onder andere investeringen, personeel, subsidies en interessante workshops. Ze maken kennis met anderen ondernemers en een aantal lokale netwerkorganisaties. Er is ruimte om vragen te stellen en om te netwerken tijdens de afsluitende netwerkborrel. 

De bijeenkomst vindt plaats op het Ondernemersplein Almere in het stadhuis aan de Landdroststraat 1. Aanmelden kan via www.onderneeminalmere.nl