Flevour cadeau pakket (Foto: aangeleverd)
Flevour cadeau pakket (Foto: aangeleverd)

Lokale ondernemers stellen Flevolandse Kerst Box samen

Algemeen

Lokaal Voedsel Flevoland heeft samen met boeren, tuinders, bakkers, brouwers, imkers en andere smaakmakers die lid zijn van de vereniging Flevofood het Flevour cadeau pakket samengesteld. In het pakket komen wisselende, seizoensgebonden producten uit de provincie Flevoland samen. Van aardappelen en bieten tot honing en quinoa.

Lokaal Voedsel Flevoland zorgt ervoor dat de deelnemende lokale ondernemers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en laten de ontvanger kennismaken met het Flevolandse voedsellandschap.

Flevour Kerst Box

Speciaal voor de feestdagen stelt de organisatie een unieke Flevour Kerst Box samen. De kerst box is zakelijk te bestellen en bestaat uit verschillende houdbare producten zoals vers sap, heerlijke zoetigheden, jam, thee en kruiden.

Ophalen of bezorgen

De Flevour Box is op een afgesproken moment kosteloos af te halen op één van de volgende locaties in Flevoland:

Almere: Opleidingswinkel Weet hoe je leeft
Emmeloord: Landwinkel Versluis
Dronten: Zonneheerdt
Lelystad: Hoeve Vredeveld
Zeewolde: Fruithal Smits
Urk: Jan de Slager

Buiten Flevoland is het pakket af te halen bij Erf-1 in Kampen.

Daarnaast kan het pakket, binnen Flevoland, tegen betaling van verzendkosten thuisbezorgd worden.

Over Flevour

De Flevour Box is ontstaan aan het begin van de coronapandemie om Flevolandse producenten te steunen tijdens de crisis. De maandelijkse inspiratiebox is een nieuw concept dat is doorgezet door de Vereniging Flevofood, Local2Local en Studio Daagsch.