De letters kosten €10,- per stuk en de opbrengst hiervan gaat regelrecht naar de Opkikkerdagen. (Foto: aangeleverd)
De letters kosten €10,- per stuk en de opbrengst hiervan gaat regelrecht naar de Opkikkerdagen. (Foto: aangeleverd)

Stichting Opkikker komt met chocoladeletter voor bedrijven

Algemeen

Hoewel we de zomerse dagen pas net achter de rug hebben, zijn ze bij Stichting Opkikker al volop bezig met de voorbereidingen van de feestelijke decembermaand. De stichting heeft namelijk een eigen Opkikker chocoladeletters uitgebracht, gemaakt van Callebaut chocolade. Bedrijven kunnen zelf kiezen welke letter ze willen uitdelen aan hun personeel én indien gewenst kan het bedrijfslogo zelfs worden toegevoegd. 

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun gezin zodat ze even het ziek zijn vergeten en genieten met het hele gezin. De letters kosten €10,- per stuk en de opbrengst hiervan gaat regelrecht naar de Opkikkerdagen. 

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in de chocoladeletters kunnen een bestelling plaatsen vóór 4 november door hier te klikken of een e-mail te sturen naar Lotte Drieman (lotte@opkikker.nl) met daarin welke letter men wil ontvangen, de hoeveelheid, de adresgegevens én indien gewenst het logo in .jpg of .png. Ook voor vragen kunnen bedrijven terecht bij Lotte.