Woensdag werd de eerste paal geslagen voor de nieuwe bedrijfsunits van RBG Realisatie BV. (Foto: Fred Rotgans)
Woensdag werd de eerste paal geslagen voor de nieuwe bedrijfsunits van RBG Realisatie BV. (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Eerste paal voor bedrijfsunits Koningsbeltweg

Algemeen

Eerste paal voor bedrijfsunits Koningsbeltweg

Op industrieterrein Sallandsekant is woensdag de eerste paal geslagen voor de bouw van 55 nieuwe multifunctionele bedrijfsunits aan de Koningsbeltweg. 

Het betreft een project van RBG Realisatie Koningsbeltweg BV. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Dijkham Bouw BV. De bedrijfsunits worden verdeeld over twee verzamelgebouwen. Gebouw A bestaat uit 10 bedrijfsunits en gebouw B bestaat uit 45 bedrijfsunits. 

De bedrijfsunits zijn geschikt als bedrijfs- of kantoorruimte en voor het gebruik als opslag. De units zijn geheel naar wens in te richten. Ze zijn eenvoudig bereikbaar voor laad- en losmogelijkheden door de toegankelijke brede straten. De geïsoleerde units minimaliseren geluidshinder en de optionele zonnepanelen reduceren het energieverbruik. 

Bedrijfsunits met een minimale oppervlakte van 75m² zijn voorzien van ten minste twee parkeerplaatsen. Het bedrijventerrein biedt met 173 parkeerplaatsen meer dan voldoende ruimte voor werknemers en bezoekers. Middels een slagboom is het afgesloten bedrijventerrein toegankelijk. De bedrijfsunits zijn centraal gelegen aan de rijksweg A6 en de A27. 

Meer informatie: www.rbgontwikkeling.nl