(Foto: Pallas Athene)
(Foto: Pallas Athene)

‘Dinchen’ bij Grieks restaurant Pallas Athene

Algemeen

De avondlockdown is een domper voor de restaurants, maar Pallas Athene gaat niet bij de pakken neerzitten. In de middag kun je namelijk ook genieten van een lekkere Griekse maaltijd. “Geen lunch en geen diner, maar we noemen het Dinchen”, aldus Wally Paraschou, eigenaar van het Griekse restaurant aan de Rembrandtweg in Tussen de Vaarten. “Dit kan bij ons op vrijdag, zaterdag en zondag tussen van 12.00 tot 17.00 uur.”

Paraschou en zijn team hopen de komende feestdagen hun klanten gewoon te mogen ontvangen in het restaurant. Maar ook thuis kan iedereen van een feestelijke Griekse maaltijd genieten. Na de uitbraak van de coronapandemie is Pallas Athene al direct gestart met een goedlopende afhaal- en bezorgdienst. Ook is er een speciale bezorgsite opgezet, www.grieksbezorgenalmere.nl, waar klanten makkelijk online de Griekse gerechten kunnen bestellen. Voor de feestdagen heeft Pallas Athene ook weer Griekse Gourmetschotels samengesteld met diverse soorten vlees, vis en bijgerechten als tsatziki, Griekse salade, aardappeltjes en diverse groenten.

Nederlandse Horeca Prijzen

“Onze klanten weten ons gelukkig nog altijd goed te vinden”, vertelt Paraschou. Pallas Athene is onlangs bij de Nederlandse Horeca Prijzen 2021 uitgeroepen tot het beste restaurant van Almere én Flevoland. Tot en met 15 november kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete horecagelegenheid. De eindstanden werden vervolgens bekendgemaakt per gemeente en provincie. Pallas Athene scoorde niet alleen in Almere, maar ook in de provincie Flevoland het hoogst in de categorie ‘restaurants’. Ook mag het Griekse restaurant de titel ‘Gold Award’ voeren, omdat zij een waardering van ruim een 9 hebben behaald. 

 “Wij voelen ons zeer gewaardeerd door onze klanten”, reageert eigenaar Wally Paraschou. “Maar wij waarderen wij onze klanten ook, want zonder klanten zijn wij nergens.”

Kijk voor meer informatie ook op https://www.facebook.com/PallasAtheneAlmere/  en https://pallasathenealmere.nl