Wij bieden ondernemers speciale arrangementen met korting aan om uw personeel of relaties een onvergetelijk moment te bieden.(Foto: aangeleverd)
Wij bieden ondernemers speciale arrangementen met korting aan om uw personeel of relaties een onvergetelijk moment te bieden.(Foto: aangeleverd)

Kerstcircus Almere biedt u de komende jaren weer iets om naar uit te kijken

Algemeen

Dit jaar wordt in Almere gestart met een traditie: het Kerstcircus Almere, zal de komende jaren hopelijk HET kerstuitje van het jaar worden. Het Kerstcircus Almere biedt dat vooruitzicht, voorpret ten voeten uit!

De Nederlandse Kerstcircussen, waar Kerstcircus Almere een onderdeel van is, kenmerkt zich door een brede expertise in het faciliteren en uitvoeren van grote circussen. Kwaliteit en Beleving voeren de regie op al onze locaties. Daar waar een enkel idee groeide tot een spectaculaire onderneming, staan we nu aan de vooravond van een niet te evenaren kerstperiode. Dit jaar presenteren we maar liefst vijf locaties. Locaties die tot in de puntjes aangekleed worden, een kinderboerderij bieden voor de allerkleinsten en een keur aan geur-, kleur- en smaakbeleving zullen prikkelen. Locaties waar nostalgie, emotie en moderne acts hand in hand gaan. Bij ons beleeft iedereen, jong en oud, onvergetelijke momenten. 

Onze circussen kenmerken zich door top entertainment, een ongekend hoge sfeer en belevingsniveau en hospitality met de hoofdletter H. De voorpret begint eigenlijk nu al, hopelijk tovert ook deze tekst een glimlach op uw gezicht. Een teken dat we allemaal weer vooruit willen kijken. 

De komende jaren zal het Kerstcircus in Almere zijn tenten neerzetten. De tent voor dit jaar biedt plaats aan 450 gasten per voorstelling. Met maar liefst 3 voorstellingen per dag tussen 23 december en 9 januari, heeft u keuze genoeg. 

Wij bieden ondernemers speciale arrangementen met korting aan om uw personeel of relaties een onvergetelijk moment te bieden. Een persoonlijk ontvangst, een hapje en drankje, een onvergetelijke voorstelling van ruim 2 uur live acts op het hoogste niveau. Kortom, alle redenen om dit jaar eens een beleving cadeau te geven.

Onze locatie is ook inzetbaar voor uw bedrijfsfeest, seminar, B2B event of familiedag. We gaan er graag met u over in gesprek. 

Meer informatie: www.nederlandsekerstcircussen.nl/circussen/kerstcircus-almere