Kok en begeleider Robert is trots op de prijs. (Foto: aangeleverd)
Kok en begeleider Robert is trots op de prijs. (Foto: aangeleverd)

Tante Truus uit Almere wint Google Golden Pin Award

Algemeen

Restaurant Tante Truus heeft de Google Golden Pin Award gewonnen. Google reikt de awards uit aan ondernemers die tijdens de coronaperiode door creativiteit en de slimme inzet hun dienstverlening wisten te continueren en hiervoor op hun online Bedrijfsprofiel in Google hoge review scores ontvingen.

Bij Tante Truus werken mensen met een verstandelijke beperking. “Door de corona pandemie zijn wij op social media erg actief geworden en voerden wij verschillende (win)acties uit”, zegt kok en begeleider Robert. “Daarnaast bezorgden wij eten bij tehuizen voor gehandicapten die het goed konden gebruiken. Wat een eer om deze award in ontvangst te mogen nemen. Wij als team zijn daar enorm trots op.”

Het is voor het eerst dat Google de Golden Pin Award uitreikt. Elke provincie ken een winnaar. De lijst van winnaars is divers: van een spelletjeswinkel tot een Surinaams restaurant en van een messenslijper tot een fair fashion kledingzaak. De Golden Pin Awards vloeien voort uit de herkenbare ‘speld’ in Google Maps.