Thirza Scheffmann aan het werk in haar trimsalon. (Foto: aangeleverd)
Thirza Scheffmann aan het werk in haar trimsalon. (Foto: aangeleverd)

Droom van Trimsalon Thirza direct een succes

Algemeen

Wat ooit begon als een meisjesdroom, is inmiddels een regelrecht zakelijk succes te noemen. Afgelopen maand opende Thirza Scheffmann (21) haar eigen trimsalon, en nu al zit zij voor de komende twee maanden helemaal volgeboekt. 

“Het loopt ontzettend goed, nog beter dan ik had kunnen dromen,” vertelt een enthousiaste Thirza. Afgelopen juni opende zij haar eigen Trimsalon Thirza, aan de Contrabasweg 73 in Muziekwijk. De gediplomeerde hondentrimster werkte hiervoor al als Zzp’er in een andere trimsalon, maar besloot in de spannende coronatijd het er toch op te wagen. Ze opende haar eigen trimsalon en heeft daar nog geen seconde spijt van gehad. 

Tevreden klanten

“Inmiddels zit de salon al volgeboekt tot eind augustus. Er zijn ontzettend veel baasjes die gebruik willen maken van mijn diensten. Maar wat ik nog veel leuker vind, is dat de klanten tevreden zijn. Dat maakt me enorm blij én trots,” vertelt Thirza. 

Elk hondenras

Trimsalon Thirza is gevestigd aan de Contrabasweg 73 en alleen op afspraak te bezoeken zodat zij de maximale tijd kan besteden aan de verzorging van de honden. Elk hondenras is welkom bij de trimsalon. Thirza doet ook regelmatig mee aan trimwedstrijden. Zo behaalde zij de 1e plaats bij de Stayhome Grooming Contest Benelux en de Online Poodle Challenge.