Afbeelding
AlmereZaken

Lezersactie Almere zaken: Workshop ‘Denk Productief!’

Algemeen

Te veel te doen en te weinig tijd? Leer tijdens onze praktische, ééndaagse workshop hoe je weer grip krijgt op je werk en rust en overzicht ervaart in plaats van het gevoel hebt geleefd te worden. Vandaag de dag krijg je meer prikkels op 1 dag dan 30 jaar geleden in 1 maand. 1 op de 5 mensen zit weleens ziek thuis, veroorzaakt door stress. Het is echter mogelijk om je werk en leven zo in te richten dat je als een Productiviteits Ninja razendsnel alle informatie kunt verwerken, grip en controle over je werk ervaart en vanuit overzicht bewuste keuzes kunt maken over wat op welk moment jouw aandacht nodig heeft.

De meeste professionals hebben wel een vak geleerd, maar niet HOE ze moeten werken. Oude methoden van time management zijn abstract, verouderd en werken niet meer. Waar het om draait zijn gewoontes, keuzes, aandacht en energie. De Denk Productief! workshop levert je zichtbare resultaten op door toepassing van moderne productiviteitsprincipes. Je leert een eenvoudig, maar zeer effectieve manier van werken waardoor je weer rust en overzicht ervaart.

Denk Productief! is een ééndaagse workshop waarbij uitleg en theorie worden afgewisseld met praktische oefeningen zodat je direct aan de slag gaat en na afloop van de workshop al daadwerkelijk een begin hebt gemaakt met het gebruiken ervan. Zo voorkom je dat het geleerde kwijtraakt in de waan van de dag als je weer op je werkplek komt de volgende dag.

Voor wie?

Deze workshop is van toepassing voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met het nemen van beslissingen en het organiseren en verwerken van informatie – zeker ook voor ondernemers dus. Van CEO van een groot bedrijf tot ZZP-er. Het maakt niet uit in welke sector je actief bent of hoe groot je bedrijf is.

Waar gaat het over?

Veel ondernemers voelen zich overweldigd doordat ze ‘teveel moeten doen in te weinig tijd’. Bovendien ervaren velen een constant gevoel van “informatie overload”. De meeste “time management” cursussen richten zich op het ‘managen’ van tijd, maar daar zit meestal niet het echte probleem (en inderdaad, je kunt tijd niet managen). Deze workshop geeft je praktische tips om te beginnen met het opzetten van een simpel en betrouwbaar systeem om je werk te organiseren.

We laten je zien hoe je om kunt gaan met onderbrekingen, papierwerk, creatieve ideeën, informatie en allerlei toezeggingen en beloftes. We leren je hoe je je werk kunt organiseren en hoe je weer grip krijgt op wat echt belangrijk is. We laten je zien hoe je stress vermindert en een einde maakt aan het zeurende gevoel van twijfel, schuld en onzekerheid. We vervangen dit door overzicht, controle, plezier en een ontspannen manier van werken.

Wat leer je?

•             Hoe je “informatie overload” en stress de baas wordt

•             De 4 sleutel gewoontes om je productiviteit te verhogen en stress te verminderen

•             Je huidige sterktes en zwaktes te analyseren

•             Belangrijke productiviteits principes van enkele grote denkers op dit gebied zoals Graham Allcott (auteur “How to be a Productivity Ninja”), David Allen, Stephen Covey en Seth Godin

•             Praktische tips om onderbrekingen te verminderen en er beter mee om te gaan

•             De kracht van ‘batch-processing’ (bundeling) en context-based thinking

•             Hoe je het 80-20 principe en de 2-minuten regel kunt gebruiken om je productiviteit te verhogen

•             Praktische oefeningen en activiteiten tijdens de sessie om een systeem op te zetten

•             Je ontwikkelt een Tweede Brein om weer grip te krijgen op je werk

Resultaat

82% van de deelnemers gebruikt ons productiviteitsmodel en ervaart meer grip op hun werk.

 

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats op dinsdag 16 december 2014 en begint om 10.00u en eindigt om 16:30u. Locatie: Hotel van der Valk, Veluwezoom 45, 1327 AK Almere.

Aanbieding speciaal voor lezers van Almere Zaken

Normaal kost deze workshop € 495. Als lezer van Almere Zaken kun je deelnemen aan de workshop op 16 december 2014 voor slechts € 295 exclusief btw. Lunch en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Maak gebruik van deze actie en meld je nu aan via deze speciale pagina: www.thinkproductive.nl/almerezaken

Tot ziens op 16 december!

Voor vragen kun je contact opnemen met Fokke Kooistra: fokke@thinkproductive.nl

Think Productive is een toonaangevend en snelgroeiend trainingsbureau dat wereldwijd organisaties helpt om informatie-overload de baas te worden. De Productiviteits Ninja’s van Think Productive helpen kenniswerkers om hun productiviteit te verhogen, stress te verminderen en ontspannen te kunnen werken. Daarbij hanteren ze een unieke aanpak waarbij Coaching op je Werkplek centraal staat. Hierdoor wordt verandering meteen doorgevoerd en is resultaat direct zichtbaar.

Think Productive is een activiteit van:

Denk Productief B.V.

Lichtenauerlaan 102

3062ME Rotterdam

010-7982414

www.thinkproductive.nl

hallo@thinkproductive.nl

Afbeelding