Afbeelding
AlmereZaken

deVLOER wint publieksprijs Meetinglocaties

Algemeen

Het Almeerse bedrijf deVLOER is opnieuw in de prijzen gevallen. De vergaderlocatie won in juni de DeskBookers Award. Vrijdag werd bekend dat de publieksprijs van MeetingReview is gewonnen.

MeetingReview is een platform waar informatie en reviews over vergaderlocaties te vinden zijn. Meer dan 1.300 locaties zijn bij de portal aangesloten, de meeste daarvan hebben meerdere recensies. De MeetingReview-onderscheiding is een publieksprijs die is gebaseerd op maar liefst 21 reviews. Met een gemiddelde score van 9,2 won deVLOER in de categorie medium size vergaderruimtes (tot 100 personen).

“Ik ben totaal overrompeld,” zegt Anne Kien, eigenaresse van deVLOER. “Dat je één prijs wint, oké, maar twee keer… dat zag ik even niet aankomen. Ik ben vooral blij omdat het om een publieksprijs gaat. Want wie kan er beter reclame voor je maken dan je eigen klanten?”
deVLOER is gevestigd op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is gebouwd in de oude waterzuiveringsfabriek van Nivea en is nu een lichte, creatieve locatie waar behalve vergaderingen ook brainstormsessies, presentaties, trainingen en andere groepsbijeenkomsten plaatsvinden.
Anne Kien werd in 2012 uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en staat bekend om haar creativiteit en de manier waarop ze meedenkt met haar klanten.
Meer informatie: www.devloer.com