Afbeelding
AlmereZaken

Almere Zaken Academy: met kennis ondernemers verbinden

Algemeen

In oktober gaat de Almere Zaken Academy van start, een academy met praktijkgerichte workshops en trainingen voor ondernemers en medewerkers van Almeerse bedrijven.


De Almere Zaken Academy heeft als doel het helpen van ondernemers en werknemers met korte, praktische en effectieve trainingen om hun kennis te vergroten, dienstverlening te verbeteren en verkoopresultaten te verhogen. Samen met trainingsbureau Extra Trainers uit Almere zijn nu zeven trainingen ontwikkeld. De eerste drie gaan dit najaar nog van start. Met het oprichten van de Academy draagt Almere Zaken bij aan kennisverbetering en het helpen ondernemen. In Almere zijn relatief veel zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven. Bij veel van deze ondernemers schiet het volgen van trainingen er - om verschillende redenen - vaak bij in. Toch lopen zij met praktische vragen. Vragen over hoe iets beter of anders kan. Met de Academy helpt Almere Zaken haar lezers met korte trainingen snel op weg.


Aantrekkelijk aanbod


Met ruim 10.000 zakelijke lezers verwachten de initiatiefnemers veel animo voor de trainingen. Naast de inhoud zijn locatie, tijd en prijs belangrijk. Het trainingsaanbod is daarom breed en interessant voor een grote groep ondernemers. Met het WTC Almere als trainingslocatie en korte, krachtige trainingen tegen aantrekkelijke prijzen zijn de trainingen interessant voor iedere Almeerse ondernemer. Bovendien is het een ook een manier om andere ondernemers te ontmoeten en een netwerk op te bouwen.


Extra Trainers


De trainingen zijn ontwikkeld door Extra Trainers. Een trainingsbureau dat al bijna 20 jaar werkt aan het verbeteren van communicatie, verkoop en persoonlijke ontwikkeling bij verschillende bedrijven in Nederland. In Almere werkt Extra Trainers voor onder andere Passend Onderwijs, Stichting De Schoor, Henry Schein en Wagenplan. Extra Trainers werkt graag samen met Almere Zaken. Directeur Marja Talens: “We dragen met veel plezier ons steentje bij collega-ondernemers te helpen met nuttige trainingen. Onze aanpak is praktisch, interactief en no-nonsense. Volgens ons past dit prima bij de ondernemers in Almere.”

Eerste trainingen


De eerste drie trainingen die op het programma staan zijn: Klantgericht communiceren, Efficiënt werken en Succesvol verkopen. In 2017 volgen Mindmappen, Klantgericht schrijven, Functioneringsgesprekken voeren en Effectief leiderschap.

Workshop Klantgericht communiceren
24 oktober 13.45 - 17.00 WTC Almere 275 euro p.p. (excl. btw)
Wat is klantgerichtheid?
Workshop over taalgebruik, omgaan met klachten en structuur in je gesprek.

Workshop Efficiënt werken

27 oktober 9.00 - 12.15 WTC Almere 275 euro p.p. (excl. btw)
Hoe houd je overzicht in je mailbox? Workshop over handig plannen, overzicht creëren en effectieve takenlijstjes.

Training Succesvol verkopen
11 november 9.00 - 16.00 WTC Almere 495 euro p.p. (excl. btw)
In deze training leer je hoe je op succesvolle wijze klanten benadert en verkoopresultaten verbetert.

Inschrijven via 036-8 200 240 of mail: info@almerezaken.nl
Per training is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Almere Zaken Academy organiseert deze workshops en trainingen samen met Extra Trainers.

Ja, ik schrijf me in voor deze training. Hieronder staan mijn gegevens. 


Afbeelding