Afbeelding
AlmereZaken

Rituals in voormalig pand van CoolCat

Redactie

Nadat vorige week bekend werd dat Almere een vestiging van Cool Blue krijgt, opent ook Rituals in het eerste kwartaal van dit jaar een nieuwe vestiging in het voormalige pand van CoolCat. In het pand zal ook een Spa-faciliteit worden ingericht.

De nieuwe vestiging van Rituals wordt met 670 m2 één van de grootste winkels voor het cosmeticabedrijf in Nederland en is een exponent van het nieuwe concept, waarin een spa is geïntegreerd, dat winkelen een beleving moet bieden.

Coolblue

Vorige week werd al bekend dat CoolBlue een vestiging krijgt op de hoek Diagonaal en Citadel. Naar nu blijkt worden vier winkels daarvoor samengevoegd tot één grote winkel. De winkel voor consumentenelektronica opent haar deuren in de zomer.

De komst van twee grote partijen is goed nieuws voor het centrumgebied van Almere en voor verhuurder Unibail-Rodamco-Westfield. Bart van Twillert, Country Manager Nederland: “Het was een lastig jaar voor retail en daarmee ook voor de ondernemers in Almere Centrum. Dat Rituals en Coolblue zich nu hier willen vestigen laat zien dat ze vertrouwen hebben in de toekomst en specifiek in die van Almere Centrum als aantrekkelijke binnenstad. We zijn dan ook verheugd en zien het als een voorbode van meer positief nieuws”.

Douglas

Ook parfumerie Douglas heeft het huurcontract verlengd en zal haar huidige winkel van 416m2 aan de Diagonaal 33 ingrijpend verbouwen en upgraden.