Jaimy Steenmeijer. (Foto: Almere Zaken)
Jaimy Steenmeijer. (Foto: Almere Zaken)

Garagebox.direct: Meer ruimte voor minder geld

Bedrijfsprofiel

Almere is binnenkort een nieuw garagepark rijker. Op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten wordt momenteel gebouwd aan 65 spiksplinternieuwe garageboxen. Uniek aan deze boxen is het feit dat de boxen geïsoleerd zijn en extra ruimte hebben door het plaatsen van een verdieping. 

“We zijn druk bezig met de aanbouw van het park,” vertelt Jaimy Steenmeijer, projectleider bij Garagbox.direct. “Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een garagebox huren, en hoewel we nog in aanbouw zijn, loopt het storm en hebben we nog maar een paar boxen te huur.”

Het unieke concept van Garagebox.direct kenmerkt zich door de toepassing van de extra verdieping in de garageboxen. Op deze manier wordt er twee keer zoveel ruimte gecreëerd. En zijn deze garageboxen volledig geisoleerd, omdat zij gebouwd zijn met de geïsoleerde wand en dak bedekkingsplaten van Finish Profiles Group uit Purmerend. De nr. 1 in kwalitatief hoogwaardig staal en coatings. Daarnaast is er 24/7 live toezicht op het park.

De locatie in Almere biedt drie type boxen aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

BOX ZILVER

– Oppervlakte: 18m2

– Doorrijhoogte: 3,25 m, 2.5 m breedte

– Inhoud: 65m3

– Afmetingen: 3m (breedte) x 6 m (lengte)

BOX GOUD

– Oppervlakte: bruto 36m2, 18m2 beneden en bruto 18m2 als zolder

– Doorrijhoogte overheaddeur: 2,7 m

– Doorrij breedte overheaddeur: 2,5 m

– Totale inhoud garagebox: 95 m3

– Afmetingen: 3m (Breedte) x 6 m (lengte) begane grond

– Afmetingen: 3m (Breedte) x 6 m (lengte) zoldervloer

BOX PLATINUM

– Oppervlakte: Bruto 36m2, 18m2 beneden en bruto 18m2 als zolder

– Doorrij hoogte overheaddeur: 2,7 m

– Doorrij breedte overheaddeur: 2,5 m

– Totale inhoud garagebox: 95 m3

– Afmetingen: 3m (breedte) x 6 m (lengte) begane grond

– Afmetingen: 3m (breedte) x 6 m (lengte) zoldervloer

Beveiligd en geïsoleerd

Garagbox.direct heeft al parken in Gemert en in Purmerend. De keus voor een derde locatie in Almere was snel gemaakt toen het bedrijf wilde uitbreiden. Steenmeijer vertelt: “Als er een stad is in Nederland met groeimogelijkheden, dan is het Almere. Het inwonersaantal groeit en er is veel bedrijvigheid. We hebben dan ook bewust gekozen voor het bedrijventerrein Poldervlak in Buiten. Naast dat er veel ruimte is, is het ook goed bereikbaar, iets dat voor bedrijven belangrijk is. De ruimtes zijn geschikt voor allerlei soorten branches. Zo worden er boxen gehuurd door Zzp’ers, mkb’ers, fotografen, kleine bouwbedrijfjes en schilders. Maar ook particulieren die goed geïsoleerde en beveiligde opslag willen, kunnen bij ons terecht. Onze slogan is niet voor niets: Meer ruimte voor minder geld. Wie wil er nu niet de beste kwaliteit voor de scherpste prijs?”

Locatie 

De nieuwe locatie bevindt zich aan de Splijtbakweg 54G te Almere. Op zoek naar meer ruimte voor minder geld? Bel dan naar Jaimy Steenmijer: 0800-2092. Hij vertelt u graag persoonlijk wat Garagebox.direct voor u kan betekenen. Mailen kan ook naar: jaimy@garagebox.direct. Op de website www.garagebox.direct downloadt u de uitgebreide brochure.