Afbeelding
AlmereZaken

Pand Kerry NL op Veluwsekant wordt ambulancepost GGD

Redactie

GGD Flevoland heeft het kantoor-/bedrijfspand aan de Veluwezoom 62 aangekocht. De gezondheidsdienst gaat er de ambulancedienst vestigen. De huidige ambulancepost aan de Boomgaardweg voldoet niet meer.

Volgens woordvoerder Sven van der Burg is de verhuizing noodzakelijk omdat de post aan de Boomgaardweg te klein geworden is. “We kunnen daar niet meer uitbreiden en dat is met het oog op de groei van de stad wel iets om rekening mee te houden. Er zijn in Almere maar heel weinig locaties die we vanuit één centraal punt goed kunnen coveren qua ambulancedienst. Dat komt omdat onze stad zo ontzettend uitgestrekt is en steeds meer groeit. De beste locatie die we nu daarvoor hebben aangekocht is de Veluwezoom.”

Groeimogelijkheden

Deze locatie biedt de komende jaren voor de RAV (Regionale Ambulancevoorziening) voldoende groeimogelijkheden. Van der Burg: “Bovendien ligt het zeer geschikt voor het aanrijden: pal naast de A6, direct naast de busbanen. Door de groei van onze dienstverlening zowel qua ambulance als andere diensten breiden we uit.”

Kerry NL

In het pand aan de Veluwezoom 62 werd voorheen gebruikt door het bedrijf Kerry NL. Het heeft een totaal vloeroppervlak van 3.900 m² op een perceel van ruim 11.000 m² .

Het pand werd voorheen gebruikt door het bedrijf Kerry NL. (Foto: Google)

Afbeelding