Afbeelding
AlmereZaken

Eetcafé De Herberg dreigt deuren te moeten sluiten

Redactie

Eetcafé De Herberg, dat al 33 jaar gevestigd is in de Zadelmakerstraat, dreigt de deuren te moeten sluiten als gevolg van de coronacrisis. In de hoop het tij te kunnen keren is het team van het eetcafé een inzamelingsactie gestart via Gofundme.

Eetcafé De Herberg wordt al sinds 1988 gerund door Theo Ruhe. Het personeel, waarvan velen als gast binnenkwamen en zijn blijven hangen, zet alles op alles om het eetcafé waar zij met veel liefde en plezier voor werken te laten voortbestaan. “Het gezellige steengrillrestaurant, onze feestelijke baravonden, waar we gelachen en gehuild hebben, waar we veel mensen hebben mogen leren kennen, mogen dienen en nu in deze tijden ook bij mogen bezorgen, dreigt allemaal ten onder te gaan door de gevolgen van de coronacrisis”, zo laat het team weten. “De steun die wij, net als vele andere bedrijven, krijgen van de overheid is helaas niet genoeg. We hebben dit moment geprobeerd zo lang mogelijk uit te stellen, maar de tijd dringt.”

Steun

De Herberg dreigt de deuren te moeten sluiten, maar het team wil dit niet laten gebeuren en roept daarom de steun in van iedereen die het eetcafé een warm hart toedraagt. “Het doet ons erg veel pijn dat wij nu op dit punt beland zijn. Alle kleine beetjes helpen en wij zijn enorm dankbaar voor elke bijdrage die gedaan wordt. Wij hopen dat wij op deze manier open kunnen blijven en onze gasten zo snel mogelijk weer mogen ontvangen in het leukste eetcafé van Almere.”

Wie eetcafé De Herberg wil steunen kan een donatie doen via www.gofundme.com.