Agenten staan bij de pizzeria, verderop is de AH te zien. (Foto: HV Almere)
Agenten staan bij de pizzeria, verderop is de AH te zien. (Foto: HV Almere)

Niet alleen AH, maar ook Pizzeria overvallen

112

Niet alleen de Albert Heijn, maar ook een pizzeria in winkelcentrum Muziekwijk is zondag overvallen. De politie is op zoek naar getuigen. 

Eerder werd bekend dat alleen de supermarkt zou zijn overvallen. Nu blijkt ook de pizzeria door dezelfde man te zijn overvallen door een man met een mes.  De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien en de overvaller hebben gefilmd.
Op zondagmiddag komt bij de meldkamer een melding binnen van twee overvallen in het winkelcentrum in Almere Muziekwijk. Een man ging naar binnen bij de Domino’s Pizza en bedreigde het personeel met een mes. Als hij geen buit weet te veroveren, verlegde hij zijn werk naar de Albert Heijn. Ook daar bedreigde hij het personeel met een mes en wist hij een onbekende hoeveelheid geld mee te nemen. Daarna rende de overvaller weg richting het Strawinskypad. De man had donkere kleding aan en droeg een opvallend rood tasje.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die rond het tijdstip van de overval de dader hebben gezien en gefilmd. Ook wil de politie graag weten welke vluchtroute de dader heeft genomen. Wie beelden gemaakt van de dader en/of iets weet over de vluchtroute, kan contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844. Of bel anoniem met 0800-7000.