De Ondernemersdag Almere is dit jaar op 3 juni. (Foto: aangeleverd)
De Ondernemersdag Almere is dit jaar op 3 juni. (Foto: aangeleverd)

Ondernemersdag Almere op 3 juni

Evenement

Het Ondernemersplein (gemeente Almere) organiseert samen met Startersdagen.com een ondernemersdag op zaterdag 3 juni waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt,  diverse workshops en seminars. De dag is gratis te bezoeken. 

De Ondernemersdag Almere is het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers. Bezoekers kunnen in gesprek met de aanwezige kennispartners en hun  kennis vergroten of nieuwe inspiratie opdoen over thema’s als bedrijfsgroei, marketing en finance. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om te netwerken en onderling kennis te delen met andere ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen binnen de fase van het ondernemerschap.

Waarom een Ondernemersdag? 

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want zij en hun omgeving steken er veel tijd en energie in. Daarnaast lopen veel ondernemers die al een tijd bestaan weer tegen andere dingen aan, waar nog wat ondersteuning in kan worden gebruikt. 

Daarom brengen de gemeente Almere en Ondernemersdagen.com ondernemers vanuit de verschillende levensfases samen om te sparren met ervaren bedrijven uit de regio voor het geven van tips en adviezen. Het evenement bestaat uit een rijk dagprogramma met o.a. plenaire kennisdeling, een ondernemersmarkt en diverse workshops. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Aanmelden 

Aanmelden is alvast mogelijk via www.ondernemersdagen.com/ondernemersdag-almere. Hier staat onder andere een actueel aanbod van kennispartners, welke doorlopend wordt aangevuld.  


Programma
10.00 – 15.00 Informatiemarkt
10.00 – 10.30 Opening
10.30 – 11.30 Masterclass
11.00 – 11.30 Ronde 1 workshops
12.00 – 12.30 Ronde 2 workshops
13.00 – 13.30 Ronde 3 workshops
14.00 – 14.30 Ronde 4 workshops

Locatie
Gemeentehuis Almere
Stadhuisplein 1
1315 HR Almere