Doeltreffend adverteren. Hoe doet u dat eigenlijk?
Dat is waar wij u bij helpen en waar we al ruim 15 jaar succesvol in zijn. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zijn. Kiest u voor een advertentie in Almere Zaken of Almere DEZE WEEK? Wij helpen u met uw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.

Wat kunnen wij als mediapartner voor u doen?
U gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als almerezaken.nl en/of almeredezeweek.nl. Kortom: uw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar wij voor staan. Al ruim 15 jaar.

Het begint met gericht media-advies
Uw boodschap overbrengen op uw doelgroep door inzet van de juiste middelen. Daar draait het om. Want, u wilt iets bereiken. Meer naamsbekendheid, meer klanten in uw winkel, meer offerte-aanvragen, uw omzet verhogen? Wat uw doel ook is, wij helpen u daarbij met gericht media-advies. Passend bij uw organisatie en uw budget. Dat is de basis.

Milieubewust & maatschappelijk betrokken
Met een revolutionaire drukpers van Rodi Rotatie staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces en drukken van onze bladen. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

Gaan we aan de slag?
Wilt u informatie of advies vul dan onderstaand contactformulier in. Wilt u direct contact bel dan naar: 036-8200 240

Almere Zaken
Oplage: 10.000 exemplaren
Verspreiding: 6 x per jaar per post naar bedrijven volgens kwalitatieve database in Almere.
Gratis exemplaren worden ook via geselecteerde partners op afhaallocaties aangeboden.

Download hier onze tarieven en algemene voorwaarden.

Leave this empty: