Bedrijvengids

VerzuimPartners BV

VerzuimPartners BV neemt werkgevers werk uit handen!

De arbodienst met de menselijke maat.

Arbeidsongeschikte medewerker is zowel voor de persoon zelf als voor de collega's en werkgever niet heel erg fijn. VerzuimPartners BV uit Ameide helpen om zaken rondom Verzuim zo goed mogelijk te regelen.

"Bedrijven kunnen alles rondom verzuim van werknemers volledig aan ons uitbesteden", vertelt Barbara (eigenaar van VerzuimPartners BV). Wij ontzorgen de werkgever en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.
Als de medewerker nog niet naar de bedrijfsarts moet, onderhouden wij wekelijks het contact. De bedrijfsarts blijft de eindverantwoordelijke. Onze bedrijfsartsen zitten door heel Nederland.

Wij zijn sterk in intensief (persoonlijk maar ook telefonisch) contact onderhoud met verzuimende medewerkers, we kunnen overleg voeren met de bedrijfsarts en indien nodig zetten wij interventiepartijen in voor bijvoorbeeld een arbeidsdeskundig onderzoek of een tweede spoortraject.

Kunnen organisaties het casemanagement beter zelf doen of uitbesteden?
Van belang is dat de casemanager ervaring hiermee heeft. In een kleinere organisatie ontbreekt het aan ervaring en wordt het erbij gedaan. Er wordt vrijwel geen ervaring hiermee opgebouwd.

Grote organisaties met meerdere honderden medewerkers personeel kunnen bijvoorbeeld hun eigen casemanager aannemen die rechtstreeks onder de afdeling personeelszaken werkt.

Dat werkt goed omdat er voldoende ervaring wordt opgebouwd. Vaak werkt het beter om een externe casemanager te nemen.|

Bedrijven kunnen kosteloos contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken wat de beste oplossing is voor hun bedrijf.

Verzuimpartners BV

Veluwezoom 5   1327AA Almere   – 085-8229400
www.verzuimpartners.nl

Contactgegevens

VerzuimPartners BV

Verluwezoom 5

1327AA Almere

Tel 085-8229400

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.00 - 18.00 uur
07.00 - 18.00 uur
07.00 - 18.00 uur
07.00 - 18.00 uur
07.00 - 18.00 uur
07.00 - 18.00 uur