Thirza Mac Donald, eigenaresse van SPOTLEZZ
Thirza Mac Donald, eigenaresse van SPOTLEZZ Kevin Ardjuna

SPOTLEZZ een frisse blik en een fris gevoel

Bedrijfsprofiel

Het jonge, dynamische karakter en de frisse blik van schoonmaakbedrijf SPOTLEZZ werpt zijn vruchten af. Sinds eigenaresse Thirza Mac Donald in december 2022 haar schoonmaakbedrijf oprichtte groeit het bedrijf hard. De onderneemster onderscheidt zich met SPOTLEZZ door haar aandacht voor duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aanpak.

Voor Mac Donald staat het leven tegenwoordig dan ook in het teken van netwerken, leren, ontwikkelen en schoonmaken, vooral heel veel schoonmaken. “Ik heb al veel mooie nieuwe opdrachten binnengehaald de afgelopen maanden. Bijvoorbeeld bij het bedrijf KüchenTreff. Voor hen maken we het hoofdkantoor van de Benelux schoon. Door onze detailgerichte visie maken we veel schoon in showrooms en kantoorpanden. In dit soort gebouwen, zeker als bedrijven op hun kantoor ook cliënten ontvangen, wil je natuurlijk graag dat alles tot in de details netjes is.”

Service op maat

Een andere organisatie waar SPOTLEZZ schoonmaakt is flexwerkplek en vergaderlocatie Het Event Atelier in het centrum van Almere. “De eigenaresse van Het Event Atelier wilde nog niet echt ergens aan vastzitten omdat zij zelf ook nog aan het groeien is. Ik heb met haar meegekeken wat bij haar wensen past en hoe SPOTLEZZ daaraan kan voldoen en aan de hand daarvan een persoonlijk pakket samengesteld. Daar was Samira Salman, de eigenaresse, heel enthousiast over dus SPOTLEZZ maakt sindsdien ook schoon in Het Event Atelier.”

Evaluatiegesprekken

Om de best mogelijke resultaten te kunnen garanderen evalueert Mac Donald na de eerste maand van samenwerken met haar opdrachtgevers hoe het gaat. “Na de eerste maand plan ik altijd een afspraak in met mijn opdrachtgevers om te evalueren wat ze goed vinden gaan en wat ze eventueel graag anders willen zien. Tot nu toe is de feedback die ik krijg altijd heel positief. Ik krijg bijvoorbeeld vaak terug dat ondernemers mij en de rest van mijn bedrijf heel betrokken vinden bij wat we doen. Als we iets opmerken wat niet schoon is, wat niet direct binnen onze afspraken past, dan nemen we dat gewoon even mee. Dat wordt gewaardeerd door mijn cliënten.” Eén van de bedrijven die deze betrokkenheid van SPOTLEZZ ervaart en waardeert is C.T.J. van Vliet Exploitatie B.V. waar Mac Donald sinds enige tijd schoonmaakt.

Dankbaarheid

De ontwikkeling van SPOTLEZZ verloopt voorspoedig, toch ziet Mac Donald altijd ruimte voor verbetering. “Ik ben enorm kritisch en zie altijd nog verbeterpunten, maar ik ben wel enorm dankbaar voor wat ik al bereikt heb.”

SPOTLEZZ
www.spotlezz.nl
info@spotlezz.nl
06 12049822