Sandra Rossen, eigenaar Dierenkliniek Almere Stad, in de kliniek
Sandra Rossen, eigenaar Dierenkliniek Almere Stad, in de kliniek Marco Okhuizen

Dierenkliniek Almere Stad viert 10-jarig bestaan

Bedrijfsprofiel

Dierenkliniek Almere Stad viert op zondag 10 september van 14:00 tot 16:00 haar 10-jarig bestaan. 

Honden

Op deze speciale dag is er van alles in de kliniek te doen. Heb je bijvoorbeeld net een puppy? Laat dan een gratis check uitvoeren bij onze dierenartsen! Geef je puppy een positieve associatie met onze dierenkliniek door bij de dierenarts voorzichtig op de spreekkamertafel te oefenen onder begeleiding van lekkere koekjes. Neem verder een kijkje in onze wasstraat en laat bij de trimsalon gratis de nagels van je hond, kat of konijn knippen! 

Katten

Werp even een blik in het kattenhotel en zie hoe de katten heerlijk hier kunnen relaxen. 

Demonstraties

In de operatiekamer wordt de nieuwste aanwinst van de kliniek gedemonstreerd : een dentale röntgenapparaat! Hiermee kunnen er voortaan röntgenfoto’s van tanden gemaakt worden en nog beter ingeschat worden of een wortel ontstoken is. Zo worden dieren nog beter geholpen bij het opsporen van pijnlijke tanden.

Zie verder hoe er in de opname via een digitaal systeem op iPads de dieren goed in de gaten gehouden kunnen worden en hoor welke operaties wij allemaal uitvoeren. Raadt verder het aantal brokjes in onze pot en win leuke prijzen! 

Voor kinderen

Voor de kinderen is er een springkussen waar ze lekker even hun energie kwijt kunnen. Ook wordt er voor hen in de spreekkamer een demonstratie gegeven op een knuffel over hoe een operatie uitgevoerd wordt en wat er allemaal bij komt kijken. Ze mogen zelf ook meehelpen! 

Kortom dat wordt een hele leuke dag! Kom gerust een kijkje nemen en neem je huisdier vooral mee!