Wouter Stevens nieuwe directeur Coöperatieve Rabobank Almere

23 april 2021 08:55

De Coöperatieve Rabobank Almere heeft per april van dit jaar een nieuwe directeur, Wouter Stevens. Stevens is ruim tien jaar werkzaam bij Rabobank en neemt het stokje over van Ferry Huurman, die verder gaat als Directeur Coöperatieve Rabobank voor het leefgebied Bollenstreek

Stevens laat weten verheugd te zijn met zijn nieuwe betrekking in Almere: "We zijn een jonge stad die ontzettend hard groeit. Pionieren zit in het DNA van Almere: de stad kent een geschiedenis van bouwexperimenten en innovatieve architectuur, en is de bakermat van het op grote schaal ruimte geven aan zelfbouw. Het tekent de stad en kleurt de mensen die ik inmiddels ontmoet heb. Tegelijkertijd zit er veel energie op ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie."

Metropoolregio

De afgelopen tien jaar is Stevens in verschillende rollen actief geweest bij de Rabobank Amsterdam. De laatste jaren werkte hij er als Directeur Bedrijven. Met zijn nieuwe functie als directeur Coöperatieve Rabobank Almere vormt hij samen met andere directieleden het directieteam van de kring Metropoolregio Amsterdam, waarbij 'Banking for Food' zijn speciale aandacht krijgt.

Huurman

Stevens volgt hiermee Ferry Huurman op, die de afgelopen drie jaar directeur Rabobank Almere was. Huurman verruilt Almere voor de Bollenstreek, alwaar hij eveneens Directeur Rabobank wordt. Begin dit jaar liet Huurman in een interview met Almere Zaken zijn visie horen op de gevolgen van de coronacrisis voor het bedrijfsleven.