Ultimum en Hoffmann bundelen krachten binnen Cybersecurity

04 mei 2021 12:45

De kantoren van Ultimum en Hoffmann zijn op 300 meter van elkaar gevestigd in Almere. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in Cybersecurity, maar met een andere focus. Waar Ultimum zich met de logistieke en technische aspecten van online veiligheid bezighoudt, richt Hoffmann zich op bewustwording en cyberveilig gedrag van medewerkers binnen een organisatie.

Dat bood aanleiding om samen te werken en daarmee een bijzondere dienstverlening te kunnen aanbieden. Met 'Bewust Secure' komen beide expertises samen. Waar Ultimum is gespecialiseerd in de techniek van organisaties, is de kracht van Hoffmann de mens. Die synergie tussen mens en techniek is wat Hoffmann en Ultimum met 'Bewust Secure' voor ogen hebben. Ultimum en Hoffmann kijken uit naar de samenwerking.

Invalshoeken

Myra van Esch-Bussemakers, director Cybersecurity Hoffmann: "Als 'buren' kennen we elkaars kracht en specialismen. Gezamenlijk gaan we ondernemers helpen weerbaar te zijn tegen alle vormen van cybercrime." Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum: "Met deze samenwerking complementeren Hoffmann en Ultimum elkaars diensten, om de cyberveiligheid van bedrijven vanuit echt alle invalshoeken te kunnen garanderen. Dit is precies wat wij voor organisaties willen betekenen en met gebundelde krachten is dat nu ook mogelijk."