Tweede energietour FEA en Expeditie Flevoland

08 juni 2021 08:00

Er zijn zoveel mooie en inspirerende projecten in Flevoland, die alle aandacht verdienen. Daarom organiseert het netwerk Flevolandse Energie Agenda (FEA), in samenwerking met Expeditie Flevoland, opnieuw een virtuele energietour.

Het netwerk Flevolandse Energieagenda (FEA) is een samenwerkingsverband tussen Flevolandse overheden, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven. Zij werken samen aan de energietransitie, met als doel om bij te dragen aan een CO2-neutraal Flevoland. Via FEA ontmoeten zij elkaar, versterken ze hun netwerk en doen zij kennis en inspiratie op. En werken ze samen aan de Regionale Energiestrategie (RES) voor Flevoland.

Vrijdag 25 juni

Het eerste evenement was op 4 maart van dit jaar een Virtuele Bustour langs inspirerende, duurzame pioniers. Op vrijdag 25 juni is de tweede energietour. Daarin zullen bestuurders met studenten in gesprek gaan over energietransitie. Meerder ondernemers zullen vertellen wat zij doen om energie- en CO2 neutraal te zijn. Ook wordt ingegaan wat recycling met de energietransitie te maken heeft. Verschillende initiatiefnemers en organisaties laten voorbeelden zien. Reporter Julia gaat op pad om te zien of het mogelijk is om ons te verplaatsen zonder fossiele brandstoffen. Zangeres Charine, studente aan de International School, zal zingen over haar groene missie. Aanmelden kan via deze link.