Nieuwste editie Almere Zaken uigereikt

23 april 2021 17:00

De nieuwste editie van Almere Zaken is vandaag uitgereikt. Annemarie Jorritsma, Commissaris Generaal van Floriade, ontving het eerste exemplaar uit handen van uitgevers Ron Broertjes en Martin van Feggelen.

Het 44 pagina's tellende business magazine staat weer boordevol artikelen en informatie.

Coververhaal

Dit maal op de cover Annemarie Jorritsma met een interview waarin de oud-burgemeester en huidig Commissaris Generaal Floriade openhartig haar visie geeft op het evenement dat over precies één jaar plaatsvindt en waar lokaal en nationaal veel over te doen is.

En meer

In de rubriek Eigen Zaken presenteert Outdoorpark SEC Almere zich en in Nieuwe Zaken laten we Michael Graman aan het woord. Bert Gijsberts vertelt hoe het met hem gaat in de rubriek 'Hoe is het nu met…' Ook is er een uitgebreid interview met projectontwikkelaar Bun over hun toekomstplannen voor het bouwen van veel woningen en komt de Almeerse farmaceut Roche aan het woord over de vijftien coronatesten die ze inmiddels hebben ontwikkeld.

Partners

En verder veel nieuws van onze partners Gemeente Almere , Ondernemersplein Almere , SenS Online Solutions | Google Premier Agency, Vereniging Bedrijfskring Almere Recruit a Student , Almere City FC, Floriade Expo 2022 en Almere City Marketing.

Wij wensen u veel leesplezier en de volgende Azaken verschijnt op 2 juli.