Nieuwe website AlmeerseBanen

30 maart 2021 14:00

De nieuwe website van AlmeerseBanen is live. Met het nieuwe design kunnen bedrijven zich nog sneller presenteren aan werkzoekenden. Werkzoekenden kunnen op hun beurt nog makkelijker en sneller solliciteren.

AlmeerseBanen is sinds afgelopen februari een samenwerking tussen Almere Zaken en LokaleBanen. LokaleBanen is exploitant van regionale vacaturesplatforms en door de samenwerking met Almere Zaken kunnen vacatures zowel on- als offline bij werkzoekenden onder de aandacht gebracht worden. Bedrijven kunnen openstaande vacatures via de site kenbaar maken aan lokale werkzoekenden.

Extra functies

AlmeerseBanen laat over de nieuwe website weten: "Bijna 70% van de werkzoekenden bezoekt onze website via hun mobiele telefoon. Hierdoor hebben wij de mobiele website compleet vernieuwd en verder geoptimaliseerd op basis van UX onderzoek. Naast de zoekfilterfunctionaliteit zijn functionaliteiten als het bewaren van vacatures, instellen van een job-alert, het meesturen van een profielfoto en de link naar persoonlijk LinkedIn profiel nu ook beschikbaar voor werkzoekenden zonder account."

Voor meer informatie: www.almeersebanen.nl