Nieuwe editie Almere Zaken uitgereikt

18 februari 2021 16:15

De nieuwste editie van Almere Zaken is verschenen met meer pagina's dan ooit, en vandaag uitgereikt. Het eerste exemplaar werd door uitgevers Martin van Feggelen en Ron Broertjes overhandigd aan Ferry Huurman, directievoorzitter Rabobank Almere, die met een groot interview over de huidige en toekomstige gevolgen van corona in het magazine staat.

In Almere Zaken leest u het laatste nieuws en de achtergronden van het lokale zakelijke nieuws. Zo is er een artikel met de uitvinder van de Airfryer, woonachtig in Almere, en wordt er aandacht besteed aan de winnaars van de Ondernemersprijs.

Columnisten

Ook is er een interview met een lokale ondernemer die tevens raadslid is. Maar er is meer. Zo hebben we aandacht voor het Belastingplan 2021 en alle veranderingen op een rij, en de nieuwe wetten voor het mkb, zijn er online marketingtips te lezen en hebben ook alle vaste columnisten u weer veel interessants te vertellen.

Rubrieken

In de rubriek Eigen Zaken krijgt Ardi Bax van Bax Schoenen het woord en kunt u lezen hoe het met oud-wethouder Marc Pol gaat.

Wij wensen u veel leesplezier met deze boordevolle editie van Almere Zaken.

Contact

Bent u Almeerse ondernemer en heeft u interesse om ook in ons blad te verschijnen, te adverteren of samen te werken? Dan kunt u ons bereiken via info@almerezaken.nl of telefonisch op: 036- 8200240.

Ook zijn we dagelijks te volgen met het laatste nieuws op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Op onze Facebookpagina kunt u tevens de film van de uitreiking van het eerste exemplaar van deze editie bekijken.