Kick-off Flevolandse Zakenvrouw 2021

11 februari 2021 14:15

Op woensdag 17 februari vindt de kick-off van de Verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2021 plaats. Online komen diverse winnaressen aan het woord, wordt er uitgebreid ingegaan op de procedure en wordt er verteld hoe er de kandidaten voor de nominaties aangemeld kunnen worden. Dit alles onder leiding van oud-winnares Jolanda Wicherson.

In 2020 besloot de organisatie de verkiezing van de zakenvrouw van het jaar niet door te laten gaan. In een reactie lieten zij destijds weten: "We hebben overwogen om het dit najaar te organiseren. Dit past echter niet bij onze filosofie voor de genomineerden en winnaressen, namelijk dat zij een jaar lang kunnen profiteren van de nominatie en/of het feit dat ze gewonnen hebben. Ditzelfde geldt voor de sponsoren en de sponsoruitingen. Wij schuiven daarom de verkiezingen door naar 2021."

In 2019 werd de Almeerse Nasima el Bachiri-Ouamar van Bflex Cleaning uitgeroepen tot beste vrouwelijke ondernemer in de categorie MKB, zij ontving ook de publieksprijs. In de categorie ZP nam Sarita Langenhof van Newborn Spa de prijs in ontvangst. Jolien Hoek (VMCA) won dat jaar in de categorie Manager.

Internationale Vrouwendag

Ook besteedt het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen dit jaar weer aandacht aan Internationale vrouwendag. In 2021 is het thema van Internationale Vrouwendag: 'Invloed met Impact'. Hierin is positiviteit het sleutelwoord. Kansen, uitdagingen en mogelijkheden zien in plaats van problemen. Samen met Verenigde Bedrijfskring Almere (VBA) en Rabobank Flevoland viert het vrouwennetwerk ook deze dag met een online event.

Voor meer informatie: www.flevolandsezakenvrouwen.nl