JMB Groep wint aanbesteding om gemeente te beveiligen

31 december 2020 11:55

De JMB Groep heeft de Europese aanbesteding 'Beveiligingsdiensten gemeente Almere' gewonnen. Het Almeerse beveiligingsbedrijf mag de komende acht jaar de beveiliging van de gemeente op zich nemen, net zoals het de voorafgaande jaren al deed.

Directeur Johan Baljet laat op LinkedIn weten: "Als nummer één uit 15 inschrijvingen heeft ons team een schitterende prestatie neergezet. Vanaf 1 februari 2021 zal onze dienstverlening meerjarig worden verlengd, in totaal voor acht jaar. Het management is enorm trots op de tomeloze inzet en energie van al onze medewerkers in deze turbulente coronatijd."

Over JMB Groep

De JMB groep is in 2012 opgericht door Johan Baljet na het samenkomen van diverse expertises en jarenlange ervaring in de beveiliging en daarbuiten. Vanuit het idee en de wens om meer dan alleen beveiligers te leveren wil de JMB groep zich nadrukkelijk onderscheiden op het gebied van full-service, gastheerschap, uitstraling en vakbekwame mensen.

Beveiligingsbedrijf 2020

Eerder dit jaar werd de JMB Groep door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven uitgeroepen tot beveiligingsbedrijf van het jaar. Volgens eigenaar Johan Baljet kreeg JMB Groep de prijs omdat het altijd vooruit denkt en vaak vernieuwend is.

(Foto: JMB Groep)