GaragePark opent Almere Gooisekant

23 oktober 2020 04:01

GaragePark krijgt een derde locatie in Almere. Op bedrijventerrein Gooisekant aan de Transistor-straat realiseert Garagepark 150 nieuwe garageboxen. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021.

 

Het nieuwe park biedt opslag- en bedrijfsruimte aan zzp’ers en ondernemers uit Almere, Amsterdam, het Gooi en omstreken. De twee andere Almeerse parken (XXL en Wormerweg) laten zien dat er in de ondernemende regio veel vraag is naar dergelijke ruimtes. “Ik ben verheugd dat we weer een nieuw park in Almere kunnen aankondigen”, aldus Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Wij zijn er ontzettend trots op dat we ondernemers uit de hele omgeving een veilige plek kunnen bieden om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Toen we ons concept zeven jaar geleden in Almere introduceerden, hield ik nooit voor mogelijk dat we hier nóg twee parken zouden realiseren.”

 

Faciliteiten
Op het nieuwe park aan de Transistorstraat in Almere komen zes verschillende typen garageboxen te staan, variërend van 18 tot 27 vierkante meter. Dankzij de directe ligging aan de A6 is het park goed bereikbaar voor Almeerse ondernemers en voor die uit de gehele omgeving. Venema: “Niet alleen in, maar ook rondom Almere is enorm veel bedrijvigheid. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam en het Gooi. Door middel van de gunstige ligging en de verschillende soorten boxen hopen wij alle ondernemers uit dit gebied tegemoet te komen.”

 

Veiligheid
Op andere parken gebruiken ondernemers een garagebox vaak als opslagruimte voor gereedschappen en materialen, maar ze doen ook dienst als werkruimte, magazijn of voorraadopslag voor webshops en/of winkeliers. Venema: “Een garage in de wijk of de laadruimte van een bestelbus is niet de meest veilige manier om je spullen op te slaan. Bij ons staat veiligheid juist bovenaan: zo heeft iedere box een eigen alarminstallatie, en zijn er scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals camerabewaking, een beveiligde toegangspoort en een uitgekiend lichtplan.

 

Belegging 
Het is ook mogelijk om te beleggen in garageboxen. Met een bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid zijn de garageboxen van GaragePark een interessante belegging. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Zowel de korte als lange vooruitzichten voor het huurrendement en de waardeontwikkeling zijn goed. Tevens is opslag een primaire behoefte waarbij gebleken is dat de impact van de Coronacrisis op de doelgroep van de huurders zeer beperkt is. 

 

Voor meer informatie over het park en de boxen of voor het maken van een afspraak: GaragePark.nl/Almere-Gooisekant of bel 085-2083162.