Financieel dienstverlener Fincius: "Wij denken mee met ondernemers"

17 december 2020 14:20

Bij administratiekantoor Fincius kunt u niet alleen terecht voor uw bedrijfsadministratie, maar ook voor hulp bij belastingzaken en advies voor ondernemers. Marco Out is eigenaar van het administratiekantoor Fincius en vertelt waarom zij zich onderscheiden van andere financieel adviseurs.

"Fincius bestaat uit vijf personen. We vallen daarmee precies in de middengroep tussen de grote administratiekantoren en de éénpitters of "zolderboekhouders" . Dat maakt ons juist voor de middelgrote mkb bedrijven interessant. Zodra er mensen op de loonlijst komen en de omvang groeit, komt daar namelijk ook meer administratie en andere financiële zaken bij kijken. Dat nemen we graag uit handen en we denken mee met hoe een bedrijf zo handig mogelijk kan doorgroeien. Ook nu met corona, zijn we er voor de ondernemers. We weten wat de steunmogelijkheden zijn en geven advies op elk financieel gebied. Want het belang van de klant staat bij ons altijd voorop. "

Voordelen

Out benadrukt wat de voordelen zijn van Fincius ten opzichte van grotere accountantskantoren: "Doordat we een middelgroot kantoor zijn en samenwerken met fiscalisten, bieden we wel de voordelen, denk bijvoorbeeld aan onze expertises en de laatste software, maar dan tegen veel lagere tarieven dan een groot accountantskantoor. Dat kan soms wel de helft schelen. En mocht het voor specifieke zaken toch nodig zijn, dan schakelen we voor een uurtarief een accountant of fiscaal expert in."

Brochures

Bij alle werkzaamheden die Out verricht, staat de klant altijd op de eerste plek. "We willen onze klanten altijd optimaal bedienen. Daarom hebben we bijvoorbeeld gratis een maandelijkse op maat samengestelde nieuwsbrief met fiscale tips en veranderingen. Daarnaast hebben we ook uitgebreide brochures over veel voorkomende thema's op de website staan (voor iedereen toegankelijk). Maar liefst 80 tot 90% van onze klanten zijn al tien jaar of langer klant bij ons. Dat werkt prettig, want hoe beter we de klant kennen, des te beter we advies kunnen geven."

Fincius werkt met name samen met bedrijven met personeel op de loonlijst tot 15 à 20 medewerkers. Het bedrijf bestaat al bijna 25 jaar, maar is inmiddels al zes jaar actief onder de huidige naam.

Wit u meer informatie over Fincius, gratis aanmelden voor de nieuwsbrief of één van de brochures downloaden? Kijk dan op de website www.fincius.nl. U kunt ook tijdens kantooruren bellen naar 036-2022063.

(Foto: Fred Rotgans)