Fin-Match nieuwste ambassadeur Challenge Almere-Amsterdam

12 januari 2021 10:10

De challenge Almere-Amsterdam heeft een nieuwe ambassadeur aangetrokken. Financieringsbedrijf Fin-Match is de samenwerking aangegaan met het grootste sportevenement van Flevoland. Eigenaar Richard Treffers laat weten: "Het maakt ons trots om een bijdrage te mogen leveren aan dit prachtige event."

De Challenge Almere-Amsterdam is voor Fin-Match meer dan alleen het grootste sportevenementvan Flevoland, het is voor hen ook een manier om met ondernemers te netwerken, connecties te maken en in de picture te staan. Het event is bovendien de één na oudste triatlon ter wereld en kan elk jaar rekenen op wereldwijde aandacht.

Verbinden

Richard Treffers, één van de oprichters en eigenaren van Fin-Match, is niet alleen ondernemer, maar ook liefhebber van de sport en veelvuldig deelnemer aan de RABO Business Relay. "Ieder jaar is Challenge Almere-Amsterdam weer een groot feest. Als deelnemer ga je de strijd met jezelf aan in het water, op de fiets en tijdens het lopen, maar ook als toeschouwer is dit een evenement zoals je het maar zelden ziet. De aantrekkingskracht in de stad, in de provincie en in heel Nederland is enorm. En zelfs daarbuiten, want jaarlijks staan er atleten uit zo'n zestig verschillende landen aan de start. Voor bedrijven is het dan ook een unieke kans om onderdeel uit te maken van een prachtig evenement en tegelijkertijd je netwerk enorm uit te breiden. We kunnen vitaliteit inzetten om bedrijven binnen Almere en daarbuiten met elkaar te verbinden."

Enthousiasme

Als ambassadeur van Challenge Almere-Amsterdam zal Fin-Match er dan ook alles aan doen zoveel mogelijk bedrijven te enthousiasmeren voor het evenement. "Iets dat wij heel belangrijk vinden", legt organisator Jefry Visser uit. "We vinden onze maatschappelijke functie net zo belangrijk als onze functie om mensen een tof sportevenement te bieden en dus hechten we enorm veel waarde aan het activeren van zoveel mogelijk bedrijven en ondernemers. Dat Fin-Match als Almeers bedrijf dat veel affiniteit heeft met ons evenement, ons daarbij gaat helpen, is geweldig."

Meer informatie over de Challenge Almere-Amsterdam is te vinden op https://www.challenge-almere.com/nl/.

(Foto: aangevelerd).