Het magazine voor ondernemend Almere

De Ideale Marketingmix
De Ideale Marketingmix Martijn de Vries

De Ideale Marketingmix

woensdag 20 maart 2024 17:00 tot 19:00

Marketing is een belangrijk onderdeel van elke onderneming. Het gaat erom hoe je jouw producten of diensten op de juiste manier aan de man brengt. Het doel is om klanten te vinden en te binden. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Wat is de juiste marketingmix voor jouw onderneming?

Breng jouw onderneming naar een next level met een doelgerichte marketing. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw marketingactiviteiten op de juiste manier kunt inzetten. We bespreken de verschillende elementen van de marketingmix, zoals de doelgroep en de communicatiemiddelen. We geven praktische tips en laten je zien hoe je deze elementen kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

Na deze workshop heb je een goed beeld van de ideale marketingmix voor jouw onderneming. Je weet hoe je jouw producten of diensten het beste in de markt kunt zetten en hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken.

Locatie