Het magazine voor ondernemend Almere

Afbeelding

Navigeer door de weg van handelsmissies

woensdag 28 februari 2024 15:45 tot 18:00

Op 28 februari organiseert UPALMERE!, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de informatiesessie: Internationale handelsmissies en de kansen die deze bieden voor jouw start-up of scale-up.

Deze sessie is een goede kans om inzicht te krijgen in aankomende internationale start-up handelsmissies. De RVO, UPALMERE! en Start-ups uit Almere delen hun ervaringen en beantwoorden vragen, waardoor je praktische kennis en tips krijgt over hoe jij met jouw bedrijf kunt deelnemen. De bijeenkomst vindt plaats in het Ondernemersplein in Almere. Deze informatiesessie is niet alleen een gelegenheid om waardevolle informatie te vergaren, maar ook om te netwerken met gelijkgestemden.

Mis deze kans niet om te leren hoe internationale handelsmissies jouw start-up kunnen helpen groeien naar internationaal succes.

Programma
15:45 - 16:00: Inloop
16:00 - 16:10: Welkomstwoord en introductie van UPALMERE!
16:10 - 16:35: Internationale handelsmissies (Het belang en doel van internationale handelsmissies, uitleg verschillende handelsmissies + kosten)
16:35 - 17:00: Ervaringen van Almeerse ondernemers bij internationale handelsmissies
17:00 - 17:10: Q&A
17:10 - 18:00: Netwerken + borrel

Aanmelden voor de informatiesessie via deze link.