Het magazine voor ondernemend Almere

Classic Mike uit Zeewolde - winnaar TOPonderneming Flevoland 2023
Classic Mike uit Zeewolde - winnaar TOPonderneming Flevoland 2023 @Fotostudio Wierd

Flevopenningen Ondernemersgala 2023 - verkiezingen Flevopenningen

vrijdag 16 juni 2023 17:30 tot 1:00

Het jaarlijkse Flevopenningengala van de Stichting Flevopenningen zal vrijdag 16 juni a.s. worden gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De festivalorganisatie en de stichting Flevopenningen zijn dat overeengekomen.

“We gaan voor het gala een mooie ruimte inrichten tijdens de opbouw van Defqon.1 Weekend Festival”, zei Robbert Stolwijk van Q-dance tegen Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink bij het aangaan van de samenwerking. Lansink toont zich verheugd met de samenwerking met Q-Dance: “Ons gala wordt grootser en mooier dan ooit, op een prachtige locatie die veel indruk zal maken op onze gasten”, zo verwacht hij.

Flevopenningen

Het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala - het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden  - is het grootste zakelijk netwerkevenement van Flevoland. Tijdens het gala worden de Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten.

https://flevopenningen.nl/