Het magazine voor ondernemend Almere

De Energietour Live (Foto: aangeleverd)
De Energietour Live (Foto: aangeleverd)

Energietour Live op triathlon Almere

donderdag 8 september 2022 15:00 t/m 17:30

De Energietour wordt dit jaar op 8 september georganiseerd bij de triathlon Almere. Van 8 t/m 10 september staat Almere weer in het teken van Challenge Almere-Amsterdam. Voorafgaand aan de RABO Business Relay wordt er een warming up in de VIP tent georganiseerd voor de deelnemers, die vervolgens in teams van drie ieder 380 meter gaan zwemmen, 7km gaan fietsen en 2km zullen hardlopen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop14:45 uur
Start Energietour15:00 uur
Afronding15:45 uur
Netwerken16:00 uur
RABO Business Relay17:30 uur

Sprekers

  • De missie van Milieu Service Nederland is Nederland afvalvrij en CO2 -neutraal te laten ondernemen. Tijdens de Energietour vertelt de organisatie hoe jij als ondernemer je afvalinzameling kunt verduurzamen.
  • Energie Expertisecentrum Flevoland vertelt hoe ondernemers en instellingen in Flevoland met hulp van het centrum hun duurzame energieprojecten en energiebesparingsprojecten kunnen ontwikkelen, realiseren en financieren.
  • Gedragsexpert Loes Kievitsbosch van onderzoeksbureau Duwtje gunt je een kijkje in je eigen brein en in de psyche van jouw doelgroep. Want met kennis over gedrag kun je zoveel meer bereiken voor mens en maatschappij.

Aanmelden

Klik hier voor het aanmeldformulier.


Locatie