Het magazine voor ondernemend Almere

De seminar vindt plaats op 8 december aanstaande. (Foto: aangeleverd).
De seminar vindt plaats op 8 december aanstaande. (Foto: aangeleverd).

Online seminar: Hoe doorsta je als MKB-ondernemer de dreigende recessie?

donderdag 8 december 2022 12:00 tot 13:00

De kranten staan er vol mee. Faillissement. Stijgende energieprijzen. Inflatie. Door de stijging van bijna alle kosten wordt het je als ondernemer niet makkelijker gemaakt. Direct doorberekenen aan de klant is ook niet altijd een optie. Veel ondernemers zitten met het handen in het haar.

Des te belangrijker is het dat je nu scherp bent op het rendement wat je behaalt uit je omzet. Het is nu al tijd om vooruit te kijken, en voorbereid 2023 in te gaan.

Moore MTH zet je graag aan het denken, want weet je op welke manieren je kosten omlaag kunnen? Of welke regelingen er zijn vanuit de overheid en hoe je hier slim gebruik van kunt maken? En inflatie lijkt de grootste boosdoener, maar hoe kun je dit in je voordeel laten werken?

Ingmar Bouma van Moore MTH: “Ik vertel je er graag meer over op 8 december. Als financieel adviseur en accountant werk ik al meer dan 20 jaar lang samen met groeiende ondernemers in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en kop van Overijssel. Samen hebben we ons al eerder door een (financiële) crisis geslagen. De belangrijkste lessen daarvan deel ik graag met je, om je voor te bereiden op komend jaar, zodat jij succesvol met je onderneming 2023 aan kan vliegen. “

Dit ga jij leren:

* Hoe je meer rendement behaalt tijdens een energiecrisis

*  Hoe je inflatie kan gebruiken bij het terugbetalingen van de (corona)leningen

*  Hoe je om kan gaan met de loonstijging van personeel door de inflatie

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

In de agenda van Almere Zaken vindt u meer interessante events en workshops. U kunt hier ook uw eigen event toevoegen.