Het magazine voor ondernemend Almere

Thuan Trinh, accountmanager MKB bij Horizon Flevoland. (Foto: aangeleverd)
Thuan Trinh, accountmanager MKB bij Horizon Flevoland. (Foto: aangeleverd)

Workshop ‘Samen Innoveren èn meer business maken’ op 2 november

woensdag 2 november 2022 17:00 tot 19:00

Meld je aan voor de workshop over “Samen Innoveren èn meer business maken” op 2 november, gegeven door Thuan Trinh van Horizon en Ilona Koomen van RVO.

Door te innoveren blijf je relevant voor de markt, ben je onderscheidend ten opzichte van de concurrent. Betekent dit dat je je moet afschermen van de concurrentie en marktpartijen?

Wellicht niet zou ik zeggen. Door samen innovaties te ontwikkelen zal jullie gezamenlijke marktpotentieel alleen maar groter worden. Wel moet je kijken hoe je jouw business niet kwijtraakt. Maar hoe doe je dat?

Een paar belangrijke zaken die je moet weten:

Wie is jouw ideale samenwerkingspartner? (wat moet deze bijvoorbeeld meebrengen: rol(verdeling), kennis, budget).Welke kennis deel je of juist niet (en tegen welke voorwaarden)?Wat is de waarde van ieders inbreng? Welke risico’s zijn er in het project? Wie wordt eigenaar van het project? Hoe regel je het gebruiksrecht voor samenwerkingspartners?

Want hoe beter je de samenwerking voorbereidt, hoe meer business je eruit kunt halen!

Overweeg je om samen te werken met een partij voor een innovatie, of wil je meer weten hoe je meer business kan genereren door samen te werken? Meld je dan nu aan voor de workshop van 2 november.

Programma
17.00 uur Inloop
17.15 uur Start workshop
18.15 uur Netwerkborrel
19.00 uur  Einde programma

Over de workshopgever
Mijn naam is Thuan Trinh en sinds medio 2019 werkzaam bij Horizon. Als één van drie accountmanagers MKB bij Horizon Flevoland helpen wij bedrijven in Flevoland met financiering voor innovaties, ondersteunen we bij business development en geven wij internationaal advies. Als oud zelfstandig ondernemer uit Almere, weet ik dat het loont om samen te werken met marktpartijen en concullega’s. Door te kijken in elkaars keuken leer je van elkaar en zal je samen groeien met je business. Mijn motto is alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. Hoop jullie te zien op 2 november.

Ilona Koomen is werkzaam als intellectueel eigendom-adviseur bij Octrooicentrum Nederland. Octrooicentrum Nederland is onafhankelijk en heeft geen belang bij meer of minder octrooien in Nederland, maar er belang bij dat bedrijven de juiste keuzes voor hunzelf maken. Daarom vind ik het erg leuk om dit soort workshops te geven omdat het bedrijven in korte tijd meer inzicht geeft waarop je moet letten bij (bijvoorbeeld) samen innoveren. Mijn motto: maak gebruik van onze gratis dienstverlening om jezelf en je bedrijf beter te maken!

Meer workshops en evenementen zijn te vinden in de agenda van Almere Zaken. Hier kunt u ook uw eigen zakelijke evenement toevoegen.