Het magazine voor ondernemend Almere

Leon Buter, werkzaam bij Horizon, is aanwezig tijdens de workshop op 12 oktober. (Foto: aangeleverd)
Leon Buter, werkzaam bij Horizon, is aanwezig tijdens de workshop op 12 oktober. (Foto: aangeleverd)

Workshop Ondernemen met subsidie op 12 oktober

woensdag 12 oktober 2022 17:00 tot 19:00

Je wilt vooruit met je bedrijf, maar kan het niet alleen. Je hebt ambities, wilt groeien met je bedrijf of een nieuw idee verder uitwerken. Of je wilt onderzoeken hoe jouw bedrijf meer toekomstbestendig kan worden. Hoe doe je dat?

Hoe doe je dat?
In je eentje kan het soms snel gaan, maar vooral samen met anderen, kom je veel verder. Met hulp van andere partijen en middelen heb je meer mogelijkheden om je bedrijf te helpen een volgende stap te maken.

Horizon Flevoland begrijpt dat en heeft diverse subsidies beschikbaar, die je daarmee ondersteunen. Van het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering, het opstarten van nieuwe bedrijfsactiviteiten tot gewoon het toetsen van de haalbaarheid van jouw idee. Maar ook bij het onderzoeken van nieuwe (duurzame) business modellen helpen we je graag.

Voor veel ondernemingen bestaat er ondersteuning in de vorm van subsidie.

Overweeg je jouw volgende groeistap of wil je vooral focussen op de toekomstbestendigheid van je bedrijf? Meld je dan nu aan voor de workshop van 12 oktober. Dat kan via deze link.

Programma
17.00 uur            Inloop
17.15 uur            Start workshop
18.00 uur            Vragenronde
18.15 uur            Netwerkborrel
19.00 uur            Einde programma

Over de workshopgever
Mijn naam is Leon Buter, 44 jaar en sinds medio 2021 werkzaam bij Horizon. Als één van drie accountmanagers MKB bij Horizon Flevoland helpen wij bedrijven in Flevoland met financiering voor innovaties, ondersteunen we bij business development en geven wij internationaal advies. Ik heb lang in de zakelijke financiële dienstverlening gewerkt, waar ik bedrijven ondersteunde om hun groeiplannen te realiseren. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Horizon Flevoland. In die rol begeleid ik bedrijven o.a. bij het het verkrijgen van subsidies, het transformeren van hun businessmodel en het verbinden van partijen die elkaar kunnen versterken. Toekomstbestendig ondernemen; dat is mijn drijfveer.

 Meer workshops en evenementen zijn te vinden in de agenda van Almere Zaken. Hier kunt u ook uw eigen zakelijke evenement toevoegen.