VVV-infopunten moeten gastvrijheid vergroten

Wethouder Ben Scholten heeft gisterenmiddag twee nieuwe VVV-infopunten in gebruik genomen. De nieuwe infopunten zijn geplaatst bij het Kunstlokaal in het NS-station Almere Muziekwijk en bij restaurant Harbor House bij Marina Muiderzand. Het VVV-infopunt bestaat uit een touch screen waarop alle toeristische informatie over Almere te vinden is, zoals hotels, restaurants, de evenementenagenda en diverse leuke UITtips.

Wethouder Ben Scholten: “De VVV-infopunten leveren een waardevolle bijdrage aan de gastvrijheid van de stad. Een mooie samenwerking tussen Almeerse ondernemers en VVV Almere om bezoekers te informeren over de recreatieve mogelijkheden in Almere. Op deze manier is de informatie van VVV Almere ook beschikbaar op andere locaties waar veel bezoekers komen.” Almere had al, naast de VVV-vestiging in Almere Centrum, vier verschillende infopunten in de stad, bij restaurant BoatHouse, Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, Grandcafé de Havenkom en op Stadslandgoed De Kemphaan bij restaurant Dubbel-Op. Sinds gisteren zijn daar twee locaties aan toegevoegd.

Locatiecoördinator van het Kunstlokaal Mariena Wiersema, ondernemersduo van Harbor House en BoatHouse Ard Hopstaken en Michel Droog en directeur van Almere City Marketing Nik Smit waren aanwezig om samen met de wethouder de infopunten in gebruik te nemen. Nik Smit: “Op diverse manieren informeren we toeristen en Almeerders over leuke uitjes en bezienswaardigheden in de stadDoor het aantal nu uit te breiden plus de informatie die we verstrekken via onze VVV-vestiging, de website en social media, weten we steeds meer mensen te bereiken. En dat is nodig ook, want jaarlijks bezoeken steeds meer toeristen Almere.”

Artikel geplaatst op: 18 april 2013 - 10:25

Gerelateerd

Delen

3 reacties

Geplaatst door Peter Aggenbach ongeveer 5 jaren geleden Reageer
Eerlijk gezegd is dit zonde van het geld. De gemeente Almere probeert hier - buiten het internet om - selectief informatie over de stad te verspreiden. Net als in de Nieuwe Bibliotheek krijgt de gebruiker van dergelijke systemen allen de propaganda voorgeschoteld. Geef die mensen gewoon open internet! Stuk goedkoper ook.
Geplaatst door Peter Aggenbach ongeveer 5 jaren geleden Reageer
Eerlijk gezegd is dit zonde van het geld. De gemeente Almere probeert hier - buiten het internet om - selectief informatie over de stad te verspreiden. Net als in de Nieuwe Bibliotheek krijgt de gebruiker van dergelijke systemen alleen de propaganda voorgeschoteld. Geef die mensen gewoon open internet! Stuk goedkoper ook.
Geplaatst door Peter Aggenbach ongeveer 5 jaren geleden Reageer
Kijk dan, zie de humor: http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/759647929.jpg

Plaats je reactie: