Meine Breemhaar in bestuur PEC Zwolle

De Flevolandse ondernemer Meine Breemhaar is toegetreden tot het stichtingsbestuur van PEC Zwolle, eigenaar van de eredivisieclub PEC Zwolle.
Meine Breemhaar (Foto: aangeleverd)

Breemhaar is geen onbekende bij PEC Zwolle. MAC3PARK, één van zijn bedrijven gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed, is sinds 2016 naamgever van het stadion waar PEC Zwolle speelt. Eind vorig jaar brak Breemhaar het sponsorcontract open om het vervolgens te verlengen tot en net het seizoen 2023-2024.
Meine Breemhaar (58) is directeur/eigenaar van Breemhaar Beheer, waartoe de bedrijven KMM-groep en MAC3PARK behoren. De bedrijvengroep is met circa duizend werknemers een van de grootste bedrijven van Flevoland. In totaal beslaat de vastgoedportefeuille van MAC3PARK circa 30 ha bebouwde grond in Flevoland. MAC3PARK huisvest ruim tweehonderd bedrijven, die bij elkaar meer dan 2000 mensen in dienst hebben. Pitteloo Capital, het investeringsbedrijf van Breemhaar Beheer, heeft deelnemingen in twintig bedrijven verspreidt over het land. De jaaromzet van KMM-groep, MAC3PARK en Pittelooo Capital tezamen beloopt de 70 miljoen. In Almere is MAC3PARK vooral bekend van het industrieterrein op de Vaart.
Artikel geplaatst op: 08 oktober 2018 - 13:39

Gerelateerd

Delen