Goed voorbereid naar theorie-examen met cursus Rijschool Elmers

ALMERE - Rijschool Elmers is al 27 jaar een bekende naam in Almere op het gebied van zowel praktijk- als theorielessen. Wie goed voorbereid wil zijn op het theorie-examen, kan bij Elmers terecht voor een avondcursus van zes lessen of een tweedaagse spoedcursus.

(Foto: Fred Rotgans)


Elmers werkt altijd met het nieuwste theoriemateriaal. In de lessen komen de regelgeving, inzichtvragen en training in gevaarherkenning aan bod. De lessen worden gegeven door een docent met 27 jaar ervaring.
De avondcursus bestaat uit zes lessen die in de avonduren worden gegeven. De spoedcursus bestaat uit twee hele dagen van 8.30 tot 16.30 uur. Op de eerste dag worden alle onderwerpen aan de hand van video’s en slideshows behandeld. Na elk onderwerp wordt er een toets afgenomen, waarna de gemaakte fouten worden behandeld. Op de tweede dag volgt een uitgebreide examentraining, waarbij honderden examenvragen worden getoetst en besproken.


Nieuwe opzet
“Voorheen was de tweedaagse spoedcursus inclusief theorie-examen en vervoer naar het CBR, maar dat is vanaf augustus niet meer mogelijk. Het CBR wil namelijk niet langer dat rijscholen en theorie-opleiders zoveel examendata inkopen”, vertelt Willem Elmers. “De opzet van onze spoedcursus met examentraining blijkt echter wel goed te werken. Die blijven we dan ook aanbieden, met het verschil dat de cursisten zelf hun examen en vervoer naar het CBR moeten regelen. De tijd die we voorheen kwijt waren aan vervoer en examen, kunnen we nu benutten voor extra examentraining." Voor mensen die al eens zijn gezakt voor het theorie-examen bestaat overigens ook de mogelijkheid om in plaats van beide dagen alleen de examentrainingsdag te volgen.
Rijschool Elmers is gevestigd aan de Rietmeent 57-58 in Haven. Meer informatie: 036-5332470, info@elmersrijschool.nl en https://elmersrijschool.nl.

Artikel geplaatst op: 23 juli 2019 - 08:21

Gerelateerd

Delen