Nieuwe BMW 3 Serie bij Ekris Flevoland

De nieuwe BMW 3 Serie moet u ervaren bij Ekris Flevoland! Hij biedt meer ruimte, zowel voorin als voor de passagiers achterin. De kofferbak kan 480 liter bagage bergen.


Voor de zakelijke rijder heeft de auto veel extra noviteiten die de opmaat vormen naar autonoom rijden. Een rijstrookassistent, een automatische noodrem met voetgangerdetectie zijn bijvoorbeeld standaard op de nieuwe 3 Serie. Optioneel is onder meer te kiezen voor een stuurcorrectie en een autonome stuurfunctie.
Bij de marktintroductie in maart komen twee benzine- en drie dieselversies. De nieuwste BMW dieselmotor behoort overigens tot de schoonste ter wereld, waarmee diesel rijden met BMW een verantwoorde keuze blijft.
Rond de zomer volgt de plug-in hybride in de vorm van een BMW 330e iPerformance met maximaal vermogen van 293 PK. Deze heeft een elektrische actieradius van 59 kilometer. In de stad kunt u dus probleemloos emissievrij rijden op de elektromotor, terwijl de langere afstanden op de benzinemotor gereden worden. Het opladen duurt via het stopcontact minder dan 5 uur. Met de BMW 330e iPerformance combineert u het beste van 2 werelden; voldoende vermogen terwijl de CO2-uitstoot beperkt is tot 39 g/km, waardoor u profiteert van een lagere BPM.
Wilt u de nieuwe BMW 3 serie uitgebreid uitproberen? Dat kan bij Ekris met Ekris Kennismakingslease. Zonder verdere verplichtingen bieden we u de kans om de BMW 3 Serie een maand lang uit te proberen. Bel ons voor meer info op 0320-211911 of mail naar flevoland@ekris.nl

Artikel geplaatst op: 21 februari 2019 - 10:50

Gerelateerd

Delen