Taxatiedag voor oldtimers

MARKERKANT – De Almeerse oldtimervereniging OTO-mobiel houdt zaterdag 11 juni een Taxatiedag voor oldtimers. Dit vindt vanaf 10.00 uur plaats bij Vakgarage Hemelaar op bedrijventerrein Markerkant 14-04.

Een beëdigd taxateur verricht taxaties tegen een sterk gereduceerd tarief van 100 euro per auto. De normaal geldende prijs van zo’n taxatie is zo’n 140 euro, afhankelijk van de reisafstand. Voor leden van OTO-mobiel is dit gereduceerde bedrag zelfs nog iets lager, namelijk 85 euro per auto.

Niet alleen voor all-risk verzekerde auto’s is het raadzaam om een recent taxatiebewijs te hebben, ook voor WA-verzekerden is dit aan te bevelen. Wat te denken als je klassieke auto betrokken raakt bij een aanrijding en de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij wil enkel de dagwaarde van je auto uitkeren? De dagwaarde van een klassieke auto wordt al snel op nul euro gesteld. Wanneer je dan een recent, erkend taxatierapport kan overleggen waarin de werkelijke waarde van je hobbyauto is opgenomen, sta je veel sterker in je verweer en zal er een aanzienlijk hoger bedrag uitgekeerd worden.

Tijdens deze dag is er ook een ‘uitdeuken zonder spuiten-bedrijf’ aanwezig die laat zien hoe deukjes uit plaatwerk gehaald kunnen worden zonder naderhand te hoeven spuiten.  

 

Aanmelden voor de taxatiedag kan door een e-mail te sturen met naam en merk/type van de te taxeren auto naar: info@oto-mobiel.nl of 06-51009670.

Artikel geplaatst op: 07 juni 2016 - 17:26

Gerelateerd

Delen