Doe mee aan de Truckland rijtest!

Op donderdag 19 november organiseert Truckland Almere een gratis test met alle Fiat Professional modellen. Voel alle modellen en versies zelf aan de tand tijdens een uitgebreide proefrit. In de Almere Zaken van 10 december zullen alle resultaten worden gepubliceerd.

Als Fiat Professional dealer is Truckland gespecialiseerd  in de verkoop van Fiat bedrijfswagens. Klanten kunnen rekenen op veel kennis en ervaring van alle mogelijkheden binnen het Fiat bedrijfswagens assortiment. Het merk Fiat Professional bestaat al sinds 1903. Deze ruim honderd jaar ervaring van Fiat in de bedrijfswagensector heeft geleid tot een leidende rol in de branche.

Fiat Professional heeft een uitgebreid assortiment aan bestelwagens, bedrijfswagens en busjes. Met de ruime mogelijkheden vinden klanten altijd de Fiat bestelwagen die past bij de persoonlijke mobiliteitsvraag en transportbehoeften. Truckland adviseert graag over de brede mogelijkheden van de Fiat bedrijfswagens zodat lage bedrijfskosten gecombineerd kunnen worden met maximaal rendement.

 

Kom testen!

Kom dus de Fiat Professional modellen testen op donderdag 19 november. Aanmelden kan via marketing@truckland.nl of 020-5851234.

Truckland is gevestigd in Almere op de Rondebeltweg 1. 

Artikel geplaatst op: 30 oktober 2015 - 14:09

Gerelateerd

Delen