Floriade Business Club tikt de 100 leden aan

De Floriade Business Club heeft op woensdagavond 13 december Groenteproductie Flevoland uit Dronten als 100ste lid verwelkomd. 

Tijdens de Future Member-borrel werd er met samen met ondernemers feestelijk geproost op deze mijlpaal. Om het 100ste lidmaatschap te bezegelen, ontving Gert Koekoek van Groenteproductie Flevoland een gegraveerd member-bord gemaakt van kersenhout afkomstig van het Floriadeterrein. “Ik zie de Floriade als een vliegwiel voor de provincie Flevoland en Nederland met grote aantrekkingskracht. Door de Floriade Business Club leggen wij veel contacten, ook buiten onze eigen voedingsbranche. Een aanrader om in te stappen!”, aldus Koekoek.

De Floriade Business Club is in mei van start gegaan. Met nu al meer dan 100 aangesloten ondernemers uit Almere, de regio én daarbuiten, is het een van de snelst groeiende businessclubs van Nederland. Uniek is de brede vertegenwoordiging van branches binnen de membergroep, met bijzondere kruisbestuivingen tot gevolg. Kijk voor meer informatie over de Floriade Business Club op www.floriadebusinessclub.nl

Artikel geplaatst op: 15 december 2017 - 10:27

Gerelateerd

Delen