Vijftigste lid Floriade Businessclub

ALMERE - De Floriade Business Club is nog maar net los, maar heeft nu al het vijftigste lid mogen verwelkomen! Dertig andere ondernemers hebben hun commitment mondeling toegezegd

De leden van de Floriade Business Club kwamen zaterdag tijdens de open dag van de Floriade bij elkaar. De club telt inmiddels al vijftig leden. (Foto: aangeleverd)

.
“Er ontstaat een sterk en enorm snel groeiend fundament onder de Floriade”, aldus Jan Willem Griep. Als directeur Financiën en Tuinbouw van de Floriade B.V. maakte hij afgelopen donderdag in een afgeladen Floriadepaviljoen de tussenstand op. Tijdens een speciale memberavond met introducées kregen de aanwezige ondernemers een bijzondere rondleiding op het Floriade-eiland en een kijkje in de innovatieve groene toekomst in Almere.
“Als lid van de Floriade Business Club sta je letterlijk en figuurlijk vooraan bij alle ontwikkelingen. Je groeit je duurzaam mee in een groot bovenregionaal en internationaal netwerk, werkt samen toe naar een geweldige climax en bouwt mee aan een enorm internationaal evenement,” aldus programmamanager Bert Gijsberts. “Je merkt dat iedereen er een succes van wil maken, trots is op deze stad en regio en ambitieus is. Zowel met het eigen bedrijf als met elkaar. Een echte winnaarsmentaliteit én gezelligheid, dat is de kracht.”
Ondernemer Marcel Kolder deelt dat enthousiasme op Twitter. “Naar de Floriade Business Club om naar de vorderingen te kijken van de plek en fijne mensen te ontmoeten. Wat een mooie locatie en wat een mooi project.”

Artikel geplaatst op: 20 juni 2017 - 15:54

Gerelateerd

Delen