Floriade Businessclub gestart

Dat ondernemers de vruchten kunnen plukken van de Floriade die in 2022 in Almere gehouden wordt, begint inmiddels door te dringen. En er zijn inmiddels concrete kansen voor bedrijven om zich te profileren. Daarom is de Floriade Business Club opgericht.

De Floriade Business Club werd gelanceerd tijdens een bijeenkomst georganiseerd door de VBA Floriadekring, de gemeente Almere en Floriade Almere 2022. Het was een informatieve bijeenkomst op het gemeentehuis voor Almeerse ondernemers. Ondernemers kregen informatie over hett WereldExpo concept van Floriade Almere 2022, de realisatie van het WereldExpo terrein, dDe wijze waarop het innovatieve bedrijfsleven een rol kan vervullen in de uitvoering van werken en diensten rond de Floriade, de rol van de VBA Floriadekring als bruggenbouwer tussen vraag en aanbod en de Floriade Business Club.

De Floriade Business Club is tot stand gekomen door een belangrijke bijdrage van ondernemers uit de regio. Een grote groep ondernemers heeft meegedacht over de vorm en inhoud. Na de laatste brainstormsessie met deze betrokken ondernemers werden de volgende ondernemers direct lid van de Floriade Business Club:

 

Artikel geplaatst op: 10 april 2017 - 14:26

Gerelateerd

Delen